Ο πιο κρεμώδης πουρές που έχετε δοκιμάσει

    Λιώνει στο στόμα... Υπάρχει καλύτερη συνταγή για το τραπέζι σας;

    <p>Συνταγή: <a href= https://www.theseasonedmom.com/cheesy-potato-casserole/  target= _blank >www.theseasonedmom.com</a></p>

    Συνταγή: www.theseasonedmom.com

    Υλικά
    1 κιλό πατάτες
    3 φλιτζ. Τριμμένο τσένταρ
    1 3/4 φλιτζ. Sour cream
    πράσινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    αλάτι, πιπέρι

    Εκτέλεση:
    1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
    2. Σε μια κατσαρόλα βράζετε τις πατάτες για 15'. Μόλις κρυώσουν τις τρίβετε στον τρίφτη.
    3. Τις τοποθετείτε σε ένα μπολ μαζί με 2 φλιτζ. Τυρί και τη sour cream. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε.
    4. Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε για 15'. Πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνετε για 10' ακόμα, μέχρι να λιώσει.
    5. Πασπαλίζετε με το κρεμμύδι.

     

    facebook twitter