Το πιο κρεμώδες mac 'n' cheese που έχεις δοκιμάσει

    Είναι έτοιμο σε λίγα λεπτά και λαχταριστό όσο δεν φαντάζεσαι.

    Υλικά
    1 πακέτο μακαρονάκι κοχυλάκι
    2 κ.γ. Ελαιόλαδο
    3 κ.σ. Βούτυρο
    3 κ.σ. Αλεύρι
    2 1/2 φλιτζ. Γάλα με χαλημά λιπαρά
    1/2 κ.γ. Σκόρδο ψιλοκομμένο
    2 φλιτζ. Τριμμένο τσένταρ
    αλάτι, πιπέρι

    Εκτέλεση:
    1. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζετε τα μακαρόνια και μετά τα στραγγίζετε. Τα ανακατεύετε με 2 κ.γ. ελαιόλαδο.
    2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο. Προσθέτετε το αλεύρι και 2 φλιτζ. γάλα και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε και το σκόρδο και ανακατεύετε.
    3. Ρίχνετε μέσα στην κατσαρόλα και το τυρί και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Προσθέτετε 1/2 φλιτζ. γάλα και αλατοπιπερώνετε.
    4. Μέσα στην κατσαρόλα βάζετε και τα ζυμαρικά και ανακατεύετε.

     

    facebook twitter Instagram