ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK  |  TRAVELBOOK

    3 συνταγές για homemade brunch

    Τα αγαπημένα μας site Deliciously Ella και I am a food blog μας μαθαίνουν 3 εύκολες και γρήγορες ιδέες για ένα γευστικό πρόγευμα.

    Tης Ρίας Καραθανάση
    <p><strong>Ελληνικά pancakes με γιαούρτι</strong></p>  <p><strong>Υλικά:</strong><br /> 3,5 κουταλιές της σούπας αλεύρι,1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη<br /> 1/2 κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα,αλάτι<
    1 / 3

    Porridge με μούρα και μπανάνα

    Υλικά:
    2/3 της κούπας βρώμη, 2/3 της κούπας βρασμένο νερό
    1/3 της κούπας γάλα αμυγδάλου, μπανάνα,μούρα
    τριμμένη σοκολάτα

    Εκτέλεση:
    Ξεκινάτε τοποθετώντας τη βρώμη σε ένα κατσαρολάκι με το βρασμένο νερό, ανακατεύετε μαζί και τα αφήνετε για 10 λέπτα κλεισμένα με καπάκι. Όταν η βρώμη μαλακώσει την βάζετε στο μάτι της κουζίνας για να ζεσταθεί για 3-4 λεπτά μαζί με το γάλα αμυγδάλου και ανακατεύετε. Σερβίρετε με ψιλοκομμένη μπανάνα, μούρα και τριμμένη σοκολάτα.

    facebook twitter