Ανεβάστε τη λίμπιντο με τα φυσικά... βιάγκρα

    Fitness, βότανα, τάντρα & super τροφές... Ανακαλύψτε όλους τους εναλλακτικούς τρόπους που θα σας χαρίσουν ένα υπέροχο ταξίδι στην ηδονή.

    Κείμενο: Χαρά Μπουργάνη, φωτογράφιση: Trunkarchive.com
    <b>Ε. Καλούμε... ενισχύσεις</b> Τα σεξουαλικά βοηθήματα έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας όταν η συνολική υγεία είναι καλή. Τα λιπαντικά ενισχύουν τη σεξουαλική ζωή υγραίνοντας τον κόλπο. Όπως

    Ε. Καλούμε... ενισχύσεις Τα σεξουαλικά βοηθήματα έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας όταν η συνολική υγεία είναι καλή. Τα λιπαντικά ενισχύουν τη σεξουαλική ζωή υγραίνοντας τον κόλπο. Όπως τονίζουν οι συγγραφείς, αυτά πρέπει να είναι φυσικά γιατί ο βλεννογόνος του μπορεί να απορροφήσει τις συγκεκριμένες ουσίες. Εκείνα με βάση το νερό ξεπλένονται εύκολα και είναι συμβατά με το λάτεξ του προφυλακτικού. Οι πιο γνωστές φυσικές ουσίες είναι: Αλόη: Η φυσικοπαθητικός μάς συμβουλεύει να αναζητήσουμε προϊόντα που περιέχουν κατά 95% καθαρό τζελ αλόης και έλαιο βιταμίνης Ε. Ηλιέλαιο: Ενδεικτικά στο www.amazon.com θα βρούμε το Sliquid Organics Natural Gel, που περιέχει απόσταγμα ηλιέλαιου, βούτυρο κακάο, shea butter, βιταμίνη Ε κ.λπ. Ακόμα υπάρχουν τα βρώσιμα λιπαντικά που μπορούμε και να τα γευτούμε. Στην Ελλάδα βρίσκουμε τα Superglide με γεύση καρύδας, φράουλα και ανανά. Τέλος διατίθενται τα θερμαντικά με ουσίες που αυξάνουν τη ροή του αίματος, όπως νιασίνη, L-αργινίνη, τζίνγκο μπιλόμπα και μενθόλη. Αποφεύγουμε: Λιπαντικά με συντηρητικά τύπου parabens γιατί θεωρούνται ότι μιμούνται τα οιστρογόνα. Ακόμα δεν χρησιμοποιούμε παράγωγα του πετρελαίου π.χ. βαζελίνη, έλαια σιλικόνης, φαινοξυαιθανόλη, γλυκερίνη και γλυκόζη, προπυλενογλυκόλη, χλωρεξιδίνη.


    facebook twitter Instagram