Ένα βιβλίο για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας

  Πώς θα επουλώσουμε τα τραύματά μας και θα νιώθουμε χαρούμενοι άνθρωποι; Ο ολιστικός γιατρός David Simon δίνει τις απαντήσεις του στο βιβλίο του Ελεύθερος να Αγαπήσεις, Ελεύθερος να Θεραπευτείς (εκδ. Ασημάκης).

  Ένα βιβλίο για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας

  Τι είναι αυτό που μας κρατάει πίσω στη ζωή και δεν μας αφήνει να χαρούμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας; Ο David Simon, πιστοποιημένος νευρολόγος, ολιστικός γιατρός και μια από τις κινητήριες δυνάμεις πίσω από το διάσημο κέντρο Chopra στις ΗΠΑ, το οποίο επισκέπτονται celebrities για να γνωρίσουν τον εαυτό τους, μας καλεί να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα βήματα για να τα καταφέρουμε.

  Στο βιβλίο του Ελεύθερος να Αγαπήσεις, Ελεύθερος να Θεραπευτείς (εκδ. Ασημάκης) μας προτείνει μια σειρά από ασκήσεις που θα μας βοηθήσουν να σκύψουμε για λίγο στο παρελθόν, στον τρόπο που μας μεγάλωσαν οι γονείς μας, στο τι θεωρούμε ότι δεν πήραμε από εκείνους και είχαμε ανάγκη. Μέσα από τη διαδικασία αυτή θα αντιληφθούμε πώς ορισμένες εμπειρίες έχουν δημιουργήσει σήμερα μια συναισθηματική τοξικότητα που πρέπει να αποβάλλουμε. Οι ασκήσεις του περιλαμβάνουν από ερωτηματολόγια μέχρι στάσεις γιόγκα.

  Ακόμα κι εκείνοι που είναι δύσπιστοι με τα βιβλία αυτοβοήθειας, έχουν κάτι να κερδίσουν από τις παροτρύνσεις του συγγραφέα και τα βήματα που προτείνει.

  facebook twitter Instagram