Ο συγγραφέας Stuart Neville έρχεται στην Αθήνα

  Οι πιστοί αναγνώστες της αστυνομικής λογοτεχνίας, θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στο Public Cafe στο Σύνταγμα.

  <p>Ένας ψυχρός δολοφόνος σκορπά τον θάνατο στο Μπέλφαστ κλείνοντας τους ανοιχτούς λογαριασμούς ενός εκδικητικού γέρου. Καθώς ο επιθεωρητής Τζακ Λένον ακολουθεί τα ίχνη του, θα ξετυλίξει το κουβάρι μια
  1 / 4

  Ο βασιλιάς του ιρλανδικού νουάρ όπως τον αποκαλούν, έρχεται στην Αθήνα σαν καλεσμένος των εκδόσεων Μεταίχμιο. Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 21.00, ο Stuart Neville θα συνομιλήσει με τη συγγραφέα και μεταφράστρια Χίλντα Παπαδημητρίου και με τη συγγραφέα και μεταφράστρια των βιβλίων του Βάσια Τζανακάρη στο Public Café Συντάγματος (Καραγεώργη Σερβίας 1, 5ος όροφος).

  Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο το πιο πρόσφατο βιβλίο του έχει τίτλο Πέπλο σιωπής, ενώ επίσης κυκλοφορούν τα βιβλία: Τα φαντάσματα του Μπέλφαστ, Συνωμοσία της φωτιάς, Κλεμμένες ψυχές. Μέσα στο 2018 πρόκειται να κυκλοφορήσει στα ελληνικά το νέο βιβλίο του Stuart Neville με το ψευδώνυμο Heylen Beck. Ο τίτλος του είναι Here and gone και έχει για πρωταγωνίστρια μία γυναίκα που προσπαθεί να σώσει τα παιδιά της από τις διεφθαρμένες Αρχές.

  facebook twitter Instagram