Μια γαστρονομική εμπειρία για τους λάτρεις του καλού φαγητού
επιστροφή
18/1/2017

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, το εστιατόριο Vezené καλωσορίζει τον διάσημο σεφ Carlo Mirarchi, ο οποίος σχεδιάζει να δώσει δείγματα της μαγειρικής γραφής του και να εντυπωσιάσει.

<p>Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη στις 19 Ιανουαρίου το Vezené θα καλωσορίσει τον Carlo Mirarchi, Executive Chef και συνιδιοκτήτη των Roberta’s και Blanca, δύο επιτυχημένων εστιατορίων στο B
1 / 4

Ο Άρης Βεζενές έχει φτιάξει το Vezené, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, αλλά δεν επαναπαύεται στις δάφνες του. Ενδιαφέρεται να ανταλλάξει μαγειρικές ιδέες και τεχνικές με ανθρώπους ανά τον κόσμο που μοιράζονται με αυτόν το ίδιο πάθος. Έτσι έχει ξεκινήσει μια διαρκή συνεργασία με γαστρονομικές προσωπικότητες ανά τον κόσμο, κάτω από τον τίτλο Embrace. Πρόκειται μια ιδέα που «αγκαλιάζει» μία σειρά εκδηλώσεων με στόχο να μας συστήσουν με σεφ και γαστρονομικές προσωπικότητες με σημαντικό ρόλο, επιρροή και ιδιαίτερο έργο στην διεθνή μαγειρική.

«Θέλουμε να προωθήσουμε την Ελλάδα στους ιδιαίτερους καλεσμένους μας και στον υπόλοιπο κόσμο, εισάγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική κουζίνα το οποίο γράφεται αυτή τη στιγμή από τη γενιά μας» λέει ο Αρης και συμπληρώνει: «Μέσα από αυτή τη πρωτοβουλία γεφυρώνουμε την πολύ-πολιτισμικότητα. Αντλούμε έμπνευση από την οποία αποκτούμε γνώσεις, ενώ ταυτόχρονα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε, να παρατηρήσουμε και να συναναστραφούμε με μερικά από τα πιο σπουδαία μυαλά της γαστρονομικής σκηνής».

Γράφει η Νίκη Μηταρέα