Λαμπερή & νεανική επιδερμίδα: Απόκτησέ την με αυτό το θαυματουργό φρούτο στο ψυγείο σου

  Συγκεντρώνει όλες τις βιταμίνες, τα αντιοξειδωτικά και τα στοιχεία που δρουν αντιγηραντικά στο πρόσωπο και του προσφέρουν προστασία από όσους παράγοντες το μεγαλώνουν.

  <p><em>φώτο: <a href= https://gr.pinterest.com/pin/584412489122078199/ target= _blank >pinterest.com</a></em></p>

  φώτο: pinterest.com

  Οι καρποί του συνομωτούν για την ευημερία μας. Το ρόδι όμως είναι πολλά παραπάνω από ένα σύμβολο καλοτυχίας. Περιέχει βιταμίνες C, Κ, φολικό οξύ, ποτάσιο και φώσφορο. Σύμφωνα με μια καινούρια έρευνα που διενήργησαν επιστήμονες από τη σχολή Πολυτεχνείου της Λωζάνης στην Ελβετία, το ρόδι περιέχει ακόμα ένα ισχυρό μόριο, την ουρολιθίνη A, που βοηθά στην αποκατάσταση βλαβών στα κύτταρα και ενισχύει την δημιουργία νέων.

  Όμως το συγκεκριμένο μόριο που δίνει αυτή την αντιγηραντική ικανότητα για το δέρμα δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνο του. Για την παραγωγή του βοηθούν βακτήρια στο έντερο που προστατεύουν από τη γήρανση. Οι εργαστηριακές έρευνες συνεχίζονται για την καλύτερη αξιοποίησή του. Μέχρι τότε μπορείτε να το έχετε στο μενού σας, να φροντίζετε την υγεία του εντέρου ώστε να έχετε ωφέλιμα βακτήρια (σε αυτό βοηθά η κατανάλωση λακτοβάκιλων, γιαουρτιού κ.ά) και να το εφαρμόζετε στο πρόσωπο σε μορφή κρέμας. Εξάλλου, στην αγορά θα βρείτε αρκετά καλλυντικά.

  facebook twitter Instagram