Χάπια αδυνατίσματος: Από το πράσινο τσάι στα...όστρακα

  Ποιες ουσίες είναι πιο δραστικές; Είναι απολύτως ασφαλή τα συμπληρώματα; Μπορούμε να τα πάρουμε και μόνοι μας; Οι ειδικοί απαντούν σε όσα θέλουμε να ξέρουμε όταν προσπαθούμε να χάσουμε βάρος. 

  Κείμενο: Χαρά Μπουργάνη, φωτογράφιση: Mario Sierra
  <p><strong>Να πάρω συμπληρώματα;</strong><br /> Ο καλύτερος τρόπος για να δώσουμε στον οργανισμό μας τα θρεπτικά συστατικά είναι το φαγητό. Όμως όταν θέλουμε να αδυνατίσουμε συχνά η δίαιτα είναι υποθε
  1 / 4

  Υπάρχει ιδανικός τρόπος για να αδυνατίσουμε και να χωράμε στο μικροσκοπικό, σέξυ μαγιό μας; Σύμφωνα με τους επιστήμονες η απάντηση δεν βρίσκεται σε μαγικές δίαιτες, ούτε μόνο στη γυμναστική. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που λειτουργούν συμπληρωματικά. Οι γιατροί τονίζουν ότι  μπορούμε να απαλλαγούμε με φυσικούς τρόπους από τα κιλά που μας επιβαρύνουν, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι εκτεταμένο. Συνδυαστικά με ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο υπάρχουν σύμμαχοι για τους οποίους μελέτες αποδεικνύουν τα καλά τους αποτελέσματα: το CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ ), η calcarea carbonica από όστρακα, η καφεΐνη, «κλεισμένα» σε χάπια αδυνατίσματος, στοχεύουν στην απώλεια λίπους και διεγείρουν το μεταβολισμό αντίστοιχα, χαρίζοντάς μας μια καυτή σιλουέτα. Μάθετε τα τελευταία νέα από τις ουσίες που μας βοηθούν να τα καταφέρουμε.

  facebook twitter Instagram