Εσύ πως απολαμβάνεις τον καφέ σου;

  H Lavazza υλοποίησε την πρώτη εκδήλωση της εταιρείας στην Ελλάδα για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τους bloggers και influencers, που φιλοξενήθηκε πρόσφατα στo Private House του Island Athens Riviera.

  Εσύ πως απολαμβάνεις τον καφέ σου;

  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες απόλαυσαν την απόλυτη εμπειρία γευσιγνωσίας καφέ και ανακάλυψαν τον κόσμο της Lavazza, την ιστορία των 120 χρόνων της και το όραμά της, με το Ιταλικό πάθος στο προσκήνιο!

  Με κεντρικό concept «Ανακάλυψε τον κόσμο της Lavazza», η Paola Autiero, Διευθύντρια Marketing της Lavazza για την Ελλάδα παρουσίασε στους παρευρισκόμενους την ιστορία της Lavazza και τη σημασία της ελληνικής αγοράς, ενώ ο Mirko Giordano, ειδικός από το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Lavazza στο Τορίνο, ενθουσίασε τους επισκέπτες με ειδικές συνταγές και shows που σχετίζονται με τον καφέ.

  Λίγο αργότερα ο mixologist Θέμος Κοντοδήμας, νικητής του διαγωνισμού #ftiaxeCutty 2018, ετοίμασε για όλους τους καλεσμένους τρία special “coffeetails”- με άλλα λόγια έναν ευφάνταστο συνδυασμό του εξαιρετικού καφέ της Lavazza με γευστικά κοκτέιλ. Οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν στο τέλος της εκδήλωσης με τα καλοκαιρινά καπέλα, δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας παπουτσιών και αξεσουάρ Ντέπυ Μπουρνάζου!

   

   

  facebook twitter Instagram