Όλα τα μυστικά για οπίσθια... κόλαση!

  Γυμναστική, διατροφή, προϊόντα για να αποκτήσετε γλουτούς... made in Brazil.

  Κείμενο: Νάντια Γιαννούλη, Χαρά Μπουργάνη, φωτογράφιση: Riccardo Tinelli, styling: Eva Geraldine Fontanelli
  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
  1 / 6
  ΕΠΟΜΕΝΟ
  Ριάνα, Ρόζι Χάντινγκτον, Τζένιφερ Λόπεζ, όλες μαγνητίζουν τα βλέμματα όταν ποζάρουν με την... πλάτη στο φωτογραφικό φακό. Είναι εκείνες οι στιγμές που αισθανόμαστε να μας κατακλύζει ένα τεράστιο κύμα

  Ριάνα, Ρόζι Χάντινγκτον, Τζένιφερ Λόπεζ, όλες μαγνητίζουν τα βλέμματα όταν ποζάρουν με την... πλάτη στο φωτογραφικό φακό. Είναι εκείνες οι στιγμές που αισθανόμαστε να μας κατακλύζει ένα τεράστιο κύμα ζήλιας, στη θέα και μόνο των άψογων γλουτών τους: στητοί, σφιχτοί, καλοσχηματισμένοι, δίχως ίχνος κυτταρίτιδας.

  Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αυτό το καλοκαίρι αποφάσισαν να βάλουν τα δυνατά τους και να μεταμορφώσουν το πιο σέξυ σημείο της σιλουέτας τους, τότε τα νέα για εσάς είναι πολύ καλά. Οι ειδικοί υπόσχονται πως μπορείτε να τα καταφέρετε και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Με στοχευμένη γυμναστική, ισορροπημένη διατροφή, τα κατάλληλα προϊόντα, με μικρές επεμβάσεις στο ιατρείο αλλά και αλλαγές στην καθημερινότητά μας, τα βραζιλιάνικα οπίσθια θα πάψουν να είναι μια υπόθεση για λίγες.

  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
  1 / 6
  ΕΠΟΜΕΝΟ

  facebook twitter Instagram