Ο κορυφαίος οίκος Natuzzi επιστρέφει στην Ελλάδα

  Η κομψότητα συναντά το υψηλής αισθητικής design στις συλλογές της ιταλικής εταιρείας. Ανακαλύψτε μοναδικές διακοσμητικές προτάσεις στο νέο της κατάστημα και ενημερωθείτε για τις προσφορές γνωριμίας.

  Ο κορυφαίος οίκος Natuzzi επιστρέφει στην Ελλάδα

  Εδώ και 50 χρόνια, ο οίκος Natuzzi γράφει τη δική του ιστορία στο design. Είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής δερμάτινων καναπέδων παγκοσμίως με πάνω από 500 σημεία πώλησης και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής επίπλων στην Ιταλία. Σε έναν υπέροχο, νέο χώρο δύο επιπέδων στην Αθήνα, εκθέτει τις τελευταίες τάσεις του επίπλου, όπου το στυλ και η κομψότητα εναρμονίζονται για να δημιουργήσουν μια γνήσια ιταλική ατμόσφαιρα άνεσης και υψηλής αισθητικής.

  Κάθε προϊόν Natuzzi φέρει την αυθεντική σφραγίδα ποιότητας made in Italy. Έπιπλα, κρεβάτια, καναπέδες, πολυθρόνες και πολλά είδη σπιτιού έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται μεταξύ τους και να υπηρετούν το όραμα της εταιρείας που είναι «αρμονία στο χώρο». Οι αμέτρητες δυνατότητες συνδυασμών διαφόρων στυλ, υλικών, χρωμάτων και λειτουργιών, προσφέρουν έναν απίστευτο αριθμό λύσεων, ικανών να καλύψουν κάθε απαίτηση για κάθε τρόπο ζωής. Είναι ένας από τους λόγους που καταναλωτές σε όλο τον κόσμο την εμπιστεύονται για να δημιουργήσουν το χώρο που ονειρεύονται.

  Η έμπειρη ομάδα που υποστηρίζει το νέο ξεκίνημα της Natuzzi, είναι εξειδικευμένη στη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων και έτοιμη να σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και ιδέες, καλύπτοντας τη λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου σας.

  Info: Λεωφ. Κηφισίας 326, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6894970
  Ώρες καταστημάτων: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00 – 18:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 – 21:00

   

  facebook twitter Instagram