Οι 7 που θέλουν να σώσουν τον πλανήτη

  Οι ωκεανοί και η βιοποικιλότητα κινδυνεύουν από την ανθρώπινη δράση. Εφτά celebrities χρησιμοποιούν το όνομά τους για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για το περιβάλλον.

  Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα για το Περιβάλλον που γιορτάσαμε πριν λίγες μέρες, 7 δραστήριοι σταρ στο κομμάτι της περιβαλλοντικής συνείδησης και του ακτιβισμού αποφάσισαν να μοιραστούν την ευαισθησία τους για την άνοδο της στάθμης στους ωκεανούς και τι σημαίνει αυτό, την συσσώρευση σκουπιδιών στο βυθό που απειλεί τη βιοποικιλότητα, τα είδη που απειλούνται με εξαφάνιση. Δείτε τι κάνουν και μάθετε περισσότερα για τη δράση των οργανώσεων.


  Andrian Grenier, ηθοποιός, παραγωγός ταινιών
  Είναι ο δημιουργός της Ένωσης Lonely Whale Foundation που μάχεται για την προστασία της φάλαινας.

  Scott Eastwood, ηθοποιός, μοντέλο
  Συμμετέχει στην εκστρατεία Love the Ocean σχετικά με την προστασία της θαλάσσιας ζωής.

  Jack Johnson, τραγουδιστής, πρώην επαγγελματίας σέρφερ
  Με τη σύζυγό του έχουν δημιουργήσει την Ένωση Kokua Hawaii Foundation που δραστηριοποιείται στο κομμάτι της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των νέων στη Χαβάη.

  Maggie Q, ακτιβίστρια για τα ζώα
  Η διάσημη ακτιβίστρια, μέλος της PETA, έχει λάβει αρκετά βραβεία για τη δράση της.

  Nadya Hutagalung, μοντέλο
  Το μοντέλο και παρουσιάστρια της ασιατικής τηλεόρασης συνεργάζεται και βοηθά ενεργά τις περιβαλλοντικές ΜΚΟ WWF, UNEP, στο κανάλι του National Geographic κ.ά. Ένα από τα peoject στα οποία βοηθά είναι το #cleanseas που αφορά στην καθαριότητα των θαλασσών.

  James Jagger, ηθοποιός, μουσικός
  Ο γιος του Mick Jagger συμμετέχει στην πρωτοβουλία Project Zero, ένα παγκόσμιο κίνημα με σκοπό την αποκατάσταση της ισορροπίας της ζωής στους ωκεανούς. 

  Laura Vandervoort, ηθοποιός
  Η Καναδή καλλιτέχνης συμμετέχει ενεργά σε δραστηριότητες και εκστρατείτες της οργάνωσης PETA για τα δικαιώματα των ζώων. Προσπαθεί να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν σε μερικά θαλάσσια πάρκα που δεν τα μεταχειρίζονται σωστά και να μας αποτρέψει να τα επισκεπτόμαστε.

  facebook twitter Instagram