Μυστικά για τέλεια μαλλιά από 9 πασίγνωστες σταρ (μόνο για σένα!)

  Δημοφιλή μοντέλα, χολιγουντιανές ηθοποιοί και διάσημες προσωπικότητες της μουσικής σκηνής μοιράζονται μαζί σου μερικά από τα μυστικά ομορφιάς τους, τα οποία μπορείς να βάλεις στη ρουτίνα περιποίησής σου αν επιθυμείς να έχεις υπέροχα μαλλιά. 365 μέρες το χρόνο.

  <p><em><strong>Bella Hadid</strong></em><br /> <br /> Κατά την διάρκεια της ημέρας, δεν θέλω να ανησυχώ για την εικόνα των μαλλιών μου, ούτε αυτά να πέφτουν συνεχώς μέσα στο πρόσωπό μου ενώ δουλεύω. Έ
  1 / 9

  Blake Lively

  Δεν κάνω βήμα χωρίς λακ! Η Elnett Hairspray της L'Oreal Paris είναι η αγαπημένη μου. Όταν τα μαλλιά μου δεν είναι στην πιο όμορφη φάση τους, τα φουντώνω με μια μαλακή βούρτσα, δίνοντας κυρίως έμφαση στην κορυφή του κεφαλιού, και στην συνέχεια για να κλειδώσω τον όγκο ψεκάζω με λίγη λακ. Δεν προτιμώ τις λεπτές χτένες που χρησιμοποιούν οι περισσότερες γυναίκες για να δώσουν όγκο στο χτένισμά τους, καθώς αυτές συνήθως καταστρέφουν τα μαλλιά, με αποτέλεσμα αυτά να δείχνουν χειρότερα από πριν. Με αυτό το κόλπο, καμία μέρα δεν είναι πια κακή για τα μαλλιά μου.

  facebook twitter Instagram