Η Toms μας βάζει τα γυαλιά

  Η φετινή eyewear συλλογή της Toms θα σε κάνει να δεις την αλλαγή.

   

  <p>Γυαλιά, Toms.</p>
  1 / 5

  Το 80% των γνώσεων μας το πετυχαίνουμε μέσω της όρασης. Όμως 285 εκ. άνθρωποι παγκοσμίως αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης. Το 80% αυτών των ανθρώπων μπορούν να γίνουν καλά! ..Απλά δεν έχουν την πρόσβαση για τη κατάλληλη διάγνωση και ιατρική περίθαλψη. Πίσω από κάθε αγορά προϊόντων TOMS κρύβεται μια κοινωνική καλή πράξη [social giving back] μέσα από παγκόσμιες  συνεργασίες με τους εκάστοτε κοινωνικούς φορείς [Giving Partners].

  Έτσι, με κάθε αγορά γυαλιών οράσεως η TOMS συνεισφέρει στην αποκατάσταση της όρασης ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη μέσα από δωρεάν ιατρική εξέταση, αγωγή ή και επέμβαση καταρράκτη.  
  Μια συλλογή γεμάτη κλασσικά, άνετα υπερσύγχρονα σχέδια με παραλλαγές στο στυλ αλλά και στην χρωματική παλέτα, ιδανικά για κάθε πρόσωπο. Ο τέλειος συνδυασμός μόδας και καλού σκοπού.

  Χάρη στις αγορές σας και με τη βοήθεια των 13 Giving Partners σε 12 χώρες ανά τον κόσμο, μαζί και η Ελλάδα, η TOMS έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα 600.000 άτομα πολλά εκ των οποίων είναι παιδιά που πάνε σχολείο. Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα TOMS και σε επιλεκτικά καταστήματα οπτικών.

  facebook twitter Instagram