3 στιλιστικά μυστικά για αυτοπεποίθηση στο φουλ

  Ανακαλύψαμε τρεις τρόπους που θα αλλάξουν τους κανόνες των καθημερινών σας επιλογών και θα εκτοξεύσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη.

  1. Ντυθείτε με βάση την διάθεσή σας

  Αντί να επιλέξετε τα κομμάτια που θα φορέσετε σήμερα με γνώμονα κάποιο trend ή τις τελευταίες σας αγορές, προτιμήστε να συνθέσετε ένα outfit που ανταποκρίνεται στο πως αισθάνεστε σήμερα. Ένα απλό τζην και ένα χαρούμενο τοπ είναι ιδανικά για τις μέρες που θέλετε να νιώθετε άνετα χωρίς να θυσιάσετε το στυλ σας ενώ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα κάνει την διαφορά όταν αισθάνεστε θηλυκή και σέξυ.

  2. Εμπιστευτείτε τα αγαπημένα σας κομμάτια

  Ξυπνήσατε με κακή διάθεση; Μπορεί να μην είναι η λύση σε όλα σας τα προβλήματα αλλά το αγαπημένο σας σύνολο μπορεί να σας κάνει να τα δείτε όλα λίγο πιο θετικά. Κομμάτια με έντονα χρώματα ή εντυπωσιακά prints μπορεί να σας φτιάξουν το κέφι σε χρόνο ρεκόρ με αποτέλεσμα να νιώσετε πιο σίγουρη για τον εαυτό σας και έτοιμη να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα.

  3. Φορέστε αξεσουάρ με συναισθηματική αξία

  Τέλος, οι ειδικοί προτείνουν να προσθέτουμε στο σύνολό μας μικρές προσωπικές πινελιές που κάνουν την διαφορά. Επιλέξτε να φορέσετε το δαχτυλίδι που σας χάρισε ο καλός σας ή το μενταγιόν της γιαγιάς σας και το σίγουρο είναι ότι κοιτάζοντάς το θα κάνετε θετικές σκέψεις που με τη σειρά τους θα ευνοήσουν και το mood σας.

  facebook twitter Instagram