Το denim κομμάτι που θα φοράς όλες τις ώρες

  Είναι πια κοινό μυστικό ότι τα λευκά denim κομμάτια είναι διαχρονική επιλογή όλο το χρόνο αλλά σίγουρα το καλοκαίρι είναι η εποχή που το προτιμάμε. Βρήκαμε 6 πρωτότυπους τρόπους να το φορέσετε που θα σας χαρίσουν άψογο στυλ για κάθε περίσταση, από το γραφείο μέχρι το ραντεβού με τον αγαπημένο σου.

  <p>Μπορείς να επιλέξεις total white σύνολο για όλες τις ώρες. Φόρεσε τα αγαπημένα σου slides ή σανδάλια το πρωί και ψηλοτάκουνα για να κάνεις το outfit σου πιο βραδινό αν χρειαστεί.</p> <p>φωτο: <a h<p>Μπορείς να επιλέξεις total white σύνολο για όλες τις ώρες. Φόρεσε τα αγαπημένα σου slides ή σανδάλια το πρωί και ψηλοτάκουνα για να κάνεις το outfit σου πιο βραδινό αν χρειαστεί.</p> <p>φωτο: <a h
  1 / 6

  Μην φοβηθείς να παίξεις με τις αντιθέσεις. Άλλωστε το λευκό είναι τόσο ουδέτερο που σου επιτρέπει να κάνεις ό,τι συνδυασμό περνά από το μυαλό σου. Για ένα διαφορετικό date night look φόρεσε το λευκό τζην με ένα wrap πουκάμισο ή τοπ σε έντονο χρώμα, πρόσθεσε ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ και τα αγαπημένα σου πέδιλα και είσαι έτοιμη.

  φωτο: @ropesofholland

  facebook twitter Instagram