Η έκθεση φωτογραφίας που δεν πρέπει να χάσεις

  Από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου, δίνουμε ραντεβού στην αίθουσα τέχνης ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΤΕΡΗΣ και απολαμβάνουμε την ατομική έκθεση φωτογραφίας της Τατιάνας Κάσσαρη με τίτλο «Abyss Illumination».

  Η έκθεση φωτογραφίας που δεν πρέπει να χάσεις
  1 / 4

  Η Τατιάνα Κάσσαρη εμπνεύστηκε από τις μορφές που σχηματίζονται καθώς αιωρούνται και φωτίζονται μέσα στο νερό και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε το αποτέλεσμα μέσα από την έκθεση «Abyss Illumination» στην αίθουσα τέχνης ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΤΕΡΗΣ. Θα παρουσιαστούν ασπρόμαυρες φωτογραφίες, μεγάλων και μεσαίων διαστάσεων τυπωμένες σε αλουμίνιο ή φωτογραφικό χαρτί, σ’ ένα ατελείωτο μαύρο ή άσπρο φόντο δημιουργώντας μια αφαιρετική κίνηση και μια οπτική και μορφοδομική αποσύνθεση. Προκειται για την τριτη ατομικη εκθεση της φωτογραφου.

  Η Τατιάνα Κάσσαρη γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολήθηκε με την φωτογραφία στη Ρώμη και έως τώρα έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα, στο Παρίσι (Art en Capital) και στο Λονδίνο (Parallax art fair). Οι προηγούμενες ατομικές εκθέσεις της είχαν πολλή μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό και τα μέσα επικοινωνίας για το πρωτότυπο έργο της.  

  Διάρκεια έκθεσης έως Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

  Ώρες λειτουργίας
  Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 11.00 – 20.00
  Τετάρτη – Σάββατο 11.00 – 14.30

  Ηροδότου 5, Κολωνάκι, 10674 Αθήνα, Τ. 210 8239 465, www.peri-technon.com.

  facebook twitter Instagram