Μια δυνατή παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε

  Μέσα από τα μάτια της Διπολικής Διαταραχής, οι ήρωες του έργου Κόλαφως Εν Λευκώ, επιλέγουν να βγουν από το σκοτάδι στο φως. Η Καλλιτεχνική Ομάδα Αλισίβα παρουσιάζει ένα σκοτεινό ποιητικό δράμα, μια ποιητική αφήγηση γεμάτη ονειρική φαντασία, ολοζώντανες μνήμες και συναισθηματικές εκρήξεις στη σκηνή του θεάτρου Παραμυθίας.

  Μια δυνατή παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε

  Χρησιμοποιώντας μεθόδους από το Θέατρο Επινόησης (Devised Theatre) κι έχοντας επιλέξει ως θέμα διερεύνησης την Διπολική Διαταραχή, η ομάδα οδηγήθηκε στη δημιουργία ενός πρωτότυπου έργου και σύνθεση μουσικής.  

  Η ιστορία επηρεασμένη απ' τη συμπτωματολογία της ασθένειας, πραγματεύεται μέσα από μια σκοτεινή ποιητική αφήγηση, γεμάτη ονειρική φαντασία, ολοζώντανες μνήμες των ηρώων,  συγκεκριμένες συναισθηματικές τους εκρήξεις κι εκπληρώνει τους σκοπούς εμβάθυνσης της στον διπολικό κόσμο. Οι ήρωες του έργου μέσα από διάφορες σκηνές προσπαθούν να αποδεχτούν τον εαυτό τους κατανοώντας καλύτερα τις σκιερές πλευρές του. Η Διπολική Διαταραχή, ως προσωποποιημένη ασθένεια, βρίσκεται συνεχώς παρούσα να συμπληρώνει τη δράση και τη διάθεσή τους, στις στιγμές που έρχονται να δώσουν μια σκληρή μάχη εναντίον της. Ακόμα όμως κι όταν όλα φαίνονται να γκρεμίζονται, μπορούμε να διεκδικήσουμε την κάθε πιθανότητα ώστε να γίνουμε πραγματικά ευτυχισμένοι, επιλέγοντας να βγούμε από το σκοτάδι στο φως.

  Info: Θέατρο Παραμυθίας, έως τις 31 Μαρτίου καθε Σάββατο στις 20:15.
  Διεύθυνση: Παραμυθίας 27, Μεταξουργείο
  Τηλέφωνα Κρατήσεων: 210-3457904 (10:00 - 22:00) / 6932-294-073 (18:00 - 22:00)

   

  facebook twitter Instagram