
Στο φαντασμαγορικό πάρτι για το επίσημο λανσάρισμα της GREY GOOSE Altius, που πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιωτική βίλα στους λόφους του Cap Martinet, στην κοσμική Ίμπιζα, ο διάσημος A-list ηθοποιός του Χόλιγουντ, αλλά και περιζήτητος DJ, ο καταπληκτικός Idris Elba, ήταν το κεντρικό πρόσωπο. Ο πολυβραβευμένος σταρ έπαιξε μουσική και διασκέδασε τους τυχερούς καλεσμένους από όλον τον κόσμο, ανάμεσά τους και τη δική μας Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις. Φυσικά από τη "χρυσή" λίστα δεν απουσίαζαν κι άλλα γνωστά ονόματα του παγκόσμιου jet set, όπως o Micheal Ward, πρωταγωνιστής της σειράς του Netflix TOP BOY, η ηθοποιός Αmy Jackson (σύντροφος του Ed Westwick από το Gossip Girl), το super model και ακτιβίστρια Leomie Anderson, o ηθοποιός και international influencer Renan Pacheco και άλλοι ξεχωριστοί φίλοι της GREY GOOSE.
Το exclusive πάρτι ξεκίνησε στο ηλιοβασίλεμα με vibes από γνωστούς resident DJ των πιο επιτυχημένων club του νησιού και με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν την πανοραμική θέα της φυσικής ομορφιάς της Ίμπιζα και την ασύγκριτα απαλή γεύση της GREY GOOSE Altius, την οποία είχαν την τύχη να δοκιμάσουν πρώτοι. Η κορύφωση της βραδιάς, όμως, ήρθε αργότερα όταν ο ίδιος ο Idris Elba aνέβηκε στα decks, απογειώνοντας το party mood της μαγικής βραδιάς.
Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Idris Elba
Amy Jackson, Leomie Anderson και Idris Elba - Getty Images
Michael Ward - Getty Images
Renan Pacheco - Getty Images
Η γιορτή συνεχίστηκε με after party, κοκτέιλ και χορό μέχρι τις πρωινές ώρες, στο πολυτελές νυχτερινό κέντρο Club Chinois, όπου η GREY GOOSE Altius φιλοξένησε τους καλεσμένους της στα πιο περιζήτητα VIP τραπέζια της Ίμπιζα!
Αντλώντας έμπνευση από τις γαλλικές Άλπεις, η νέα βότκα GREY GOOSE Altius, που έκανε το επίσημο ντεμπούτο της με αυτό το αξέχαστο party, φιλτράρεται 30 φορές πιο αργά από την κλασική GREY GOOSE και δημιουργήθηκε με διαδικασίες οι οποίες προσομοιάζουν το εκπληκτικό φυσικό εφέ της κρυστάλλωσης σε μεγάλο υψόμετρο και σε συνθήκες παγετώνα, αποδίδοντας έτσι μια εξαιρετικά απαλή βότκα, αποκλειστικά από νερό πηγής των Άλπεων και χειμερινό σιτάρι από το Picardie της Προβηγκίας.