Courtesy of MANGO
Το καλοκαίρι είναι η εποχή που θέλουμε η γκαρνταρόμπα μας να λειτουργεί υπέρ μας, προσφέροντάς μας εύκολους συνδυασμούς, άνετες εφαρμογές και ελαφριά υφάσματα που ανταποκρίνονται στις υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να χάνουν σε στιλ. Άλλωστε, τις ημέρες που η ζέστη γίνεται πιο έντονη, το ζητούμενο είναι να δημιουργούμε looks που δείχνουν κομψά και προσεγμένα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Και το μυστικό για να το πετύχουμε αυτό βρίσκεται στα matching sets, τα οποία έχουν καταφέρει να γίνουν το απόλυτο staple της θερινής σεζόν.
Τα σετ είναι η πιο έξυπνη επιλογή για όσες αγαπούν το effortless dressing, αφού προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο outfit μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσαρμόζονται εύκολα σε διαφορετικές περιστάσεις και φυσικά μπορούν να συνδυαστούν και ξεχωριστά με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Ειδικά όταν κινούνται σε απαλές αποχρώσεις και αέρινες γραμμές, αποκτούν ακόμα πιο elevated αισθητική.
Ανάμεσα στις πιο chic αφίξεις που ανακαλύψαμε αυτή την περίοδο στη συλλογή της MANGO βρίσκεται ένα υπέροχο τύπου λινό σετ σε απαλό ροζ χρώμα που είναι βέβαιο πως θα γίνει η "στολή” σου για το φετινό καλοκαίρι. Το halter top ξεχωρίζει χάρη στη θηλυκή και σύγχρονη γραμμή του. Είναι κατασκευασμένο από ύφασμα μείγμα Lyocell, διαθέτει διακριτικό ριγέ σχέδιο, λαιμόκοψη halter και ανοιχτή πλάτη που χαρίζει μία πιο sophisticated και καλοκαιρινή διάθεση στο look. Η λεπτομέρεια του φιόγκου στη μέση ολοκληρώνει το σχέδιο με τον πιο κομψό τρόπο, προσθέτοντας μία ρομαντική πινελιά.
Το ασορτί παντελόνι συμπληρώνει ιδανικά το σύνολο. Με ύφασμα από μείγμα Lyocell, ίσια wide leg γραμμή και διαχρονικό ριγέ μοτίβο, προσφέρει άνεση αλλά και κομψότητα σε κάθε εμφάνιση. Το ψηλόμεσο σχέδιο αγκαλιάζει όμορφα τη σιλουέτα, ενώ το σταυρωτό design και το κλείσιμο με γάντζο και φερμουάρ προσθέτουν tailored αισθητική που κάνει το παντελόνι να δείχνει ακόμα πιο προσεγμένο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα σετ που μπορείς να φορέσεις από μία πρωινή βόλτα στην πόλη μέχρι ένα καλοκαιρινό dinner δίπλα στη θάλασσα, συνδυάζοντάς το με flat σανδάλια, χρυσά κοσμήματα και μία woven bag.
Τοπ halter lyocell ριγέ και παντελόνι lyocell ριγέ, MANGO

