Launchmetrics / spotlight
Μετρώντας αντίστροφα για την πιο μαγική εποχή του χρόνου, όλοι θέλουμε με κάθε τρόπο να φέρουμε το εορταστικό κλίμα στην καθημερινότητά μας. Τι καλύτερο, λοιπόν να στραφούμε σε μια συλλογή με άρωμα Χριστουγέννων, όπως αυτή από τον οίκο Acqua di Parma που για το 2025 ταξιδεύει στους Δολομίτες, αντλώντας έμπνευση από το Antelao-μία από τις πιο εμβληματικές κορυφές της περιοχής.

Ως σύμβολο του ορεινού τοπίου στην πιο επιβλητική του μορφή, το Antelao παραπέμπει σε έναν κόσμο όπου η παραδοσιακή τεχνοτροπία αποκτά σύγχρονη διάσταση, διαμορφωμένη μέσα από τη φυσική ομορφιά και τη διακριτική κομψότητα.


Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συλλογής αναλαμβάνει η αρχιτέκτονας και σχεδιάστρια Cristina Celestino, η οποία επανερμηνεύει παραδοσιακές διακοσμητικές τεχνικές της περιοχής — όπως οι σφυρηλατημένες και οι brushed επιφάνειες — μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση.


Έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια:
Τα κεριά και τα diffusers, με αρώματα όπως Bosco, Panettone και τον νέο Torrone, φιλοξενούνται σε σκεύη με brushed επιφάνειες και φινίρισμα pennellato, μία χειροποίητη τεχνική που εφαρμόζεται με πινέλο.
Τα αρώματα που μας ταξιδεύουν:
-Το Torrone αιχμαλωτίζει τη μυρωδιά των χειμωνιάτικων γλυκών με νότες από καβουρδισμένο φιστίκι, σουσάμι και απαλό nougat.
-Το Bosco αποπνέει τη δροσερή αίσθηση του αλπικού δάσους, με βελόνες έλατου, ευκάλυπτο και γαρύφαλλο.
-Το Panettone επανερμηνεύει το εμβληματικό γλυκό του Μιλάνου με σπινθηροβόλες νότες εσπεριδοειδών και ζεστή βανίλια.
Κάθε αντικείμενο-κομψοτέχνημα της συλλογής φέρει την υπογραφή της Cristina Celestino.
Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα πολυκαταστήματα attica City Link, Golden Hall, Mediterranean Cosmos, Τσιμισκή, online στο www.atticadps.gr καθώς και στο πολυκατάστημα Hondos Center Γλυφάδας.