
Όσοι πέρασαν την πύλη των κήπων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και βρέθηκαν στην αυλή του εστιατορίου FUGA, το ανοιξιάτικο απόγευμα της 7ης Μαίου για ένα ακόμα Wunderbar Party του Monkey 47 gin , ήταν σαν να μεταφέρθηκαν σε έναν κόσμο γεμάτο λουλούδια, δροσερά φυτά, λεβάντες, τριαντάφυλλα, μαργαρίτες, και χαμομήλια που έμοιαζαν μαγικά κάτω από το ρομαντικό φως του αθηναϊκού ουρανού.

Οι επισκέπτες περιπλανιούνταν ανάμεσα σε pic nic συνθέσεις με ψάθινα χαλιά, μικρούς θρόνους ανάπαυλας και floral μαξιλάρια που προσκαλούσαν σε χαλαρές στιγμές, ενώ ένα καλοστημένο barbeque αναδείκνυε τον γευστικό χαρακτήρα της βραδιάς. Τα ποτήρια άδειαζαν και ξαναγέμιζαν με cocktails που έμοιαζαν να έχουν βγει από κάποιο παραμύθι - το καθένα πιο ευφάνταστο από το προηγούμενο.


Στο Flower Bar, οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν ενθουσιασμένοι την florist να μεταμορφώνει τα επιλεγμένα λουλούδια τους σε πολύχρωμες ανθοδέσμες, ενώ οι bartenders εμπνεόμενοι από τα ίδια άνθη, δημιουργούσαν tailor-made cocktails. Τα instagram accounts γέμισαν με πολύχρωμες φωτογραφίες από φωτογενή ποτά με υπέροχα χρώματα και παγάκια με πραγματικά λουλούδια μέσα τους.

Στο Main Bar, το Monkey 47 έλαμπε στην "blooming" εκδοχή του, με cocktails που ανέδυαν την ίδια τη φρεσκάδα της άνοιξης. Ο στόχος του G&T Station ήταν οι καλεσμένοι να πάρουν μέρος σε ένα masterclass απόλαυσης - μαθαίνοντας πώς να ετοιμάζουν το τέλειο Monkey 47 & Tonic, με την τέλεια ισορροπία γεύσεων. Σε όλα αυτά, η μουσική τα έκανε όλα πιο γλυκά. Για αυτό φρόντισε ο Μιχάλης Καμάκας που υπογράμμισε την ευφορία της ατμόσφαιρας.


Αυτό το πάρτι, ήταν ένα ταξίδι φυγής, το πρώτο πραγματικά ανοιξιάτικο και ανέμελο βράδυ της Αθήνας που είχε την τύχη να συνδυαστεί με την εξωτική αισθητική του Monkey 47 που είναι και αυτή που χαρακτηρίζει τα περίφημα πλέον Wunderbar Parties με τα οποία ανανεώνουμε το ραντεβού μας.