
Σε συνεργασία με τη Δήμητρα Γλυνού, κλινική διαιτολόγο - διατροφολόγο, MSc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές (cibus.gr).
Υπάρχουν κάποια καλοκαιρινά κλισέ που δύσκολα αμφισβητούνται: το αλάτι στα μαλλιά, η άμμος στο παρεό και... το καρπούζι με φέτα στο πιάτο μας. Είναι το δίδυμο που μας δροσίζει, μας θυμίζει παράδοση και παιδικά μεσημέρια κάτω από ανεμιστήρες οροφής. Κι όμως, όσο αθώο κι αν μοιάζει, αυτό το φαινομενικά ανάλαφρο και "παραδοσιακό” σνακ μπορεί να είναι υπεύθυνο για το ενοχλητικό φούσκωμα που σε ταλαιπωρεί. Και ίσως φταίει η χημεία του συνδυασμού και ο τρόπος που αυτή επηρεάζει τον μεταβολισμό σου.
Διάβασε περισσότερα στο shape.gr