
Ξεχωρίζετε μία τούφα σε κάθε πλευρά από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού και φτιάχνετε δύο ξεχωριστές γαλλικές. Τις ενώνετε, δημιουργώντας ένα στεφάνι και συνεχίζετε το ίδιο πλέξιμο (γαλλική) σχεδόν μέχρι τις άκρες. Φροντίστε οι πλεξούδες να είναι χαλαρές ώστε τα μαλλιά στο κεφάλι να έχουν κίνηση. Ολοκληρώνετε με λεπτά κοτσιδάκια ψαροκόκαλο που ξεπροβάλλουν κάτω από το πλεγμένο στεφάνι.
Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Αποφύγετε να ισιώσετε τα μαλλιά σας. Οι κυματισμοί και ο φυσικός όγκος τους είναι στοιχεία που δεν πρέπει να λείπουν.Shopping list:




