Πάβλοβα με φρούτα εποχής: Το πιο δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο

Ο pastry Chef, Ευάγγελος Χασιώτης, μας έδειξε τη συνταγή για την πιο λαχταριστή και ελαφριά πάβλοβα.

ΓΡΑΦΕΙ: Elle Team
Πάβλοβα με φρούτα εποχής: Το πιο δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο

Υλικά:

Για την μαρέγκα

150gr ασπράδι αβγού

300gr ζάχαρη κρυσταλλική

1 ξύλο βανίλιας ή 2 βανιλίνες

Υλικά για την κρέμα

750gr φυτική σαντιγί

100gr ζάχαρη κρυσταλλική

Υλικά για το γαρνίρισμα

πουρέ φράουλας

φρέσκες φράουλες

μπλούμπερις

ράσμπερι

μπισκότο με κομματάκια σοκολάτας

200gr σοκολάτα γάλακτος

200γρ σοκολάτα λευκή

Δες το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής στο Fthis.gr.