
Υλικά για τη βάση:
300 γρ. αλεύρι
100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γ αλάτι
1/2 κ.γ. πάπρικα
1 πρέζα ζάχαρη
Νερό χλιαρό
Υλικά για τη γέμιση:
200 γρ. κασέρι
100 γρ. παστουρμάς
8 αβγά
Ένα πεϊνιρλί είναι η πιο νόστιμη και χορταστική επιλογή για όλες τις ώρες!
300 γρ. αλεύρι
100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γ αλάτι
1/2 κ.γ. πάπρικα
1 πρέζα ζάχαρη
Νερό χλιαρό
200 γρ. κασέρι
100 γρ. παστουρμάς
8 αβγά