
Υλικά:
1 κουταλάκι βούτυρο
1 πακέτο Νιόκι
σάλτσα μπολονέζ
1/2 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα
Ψιλοκομμένος βασιλικός για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι μεσαίου μεγέθους σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και τα νιόκι.
Τηγανίζουμε τα νιόκι μέχρι να ροδίσουν για περίπου 3-4 λεπτά.
Περιχύνουμε με σάλτσα μπολονέζ που έχουμε φτιάξει και από πάνω ρίχνουμε τυρί και ψιλοκομμένο βασιλικό.