Σήμερα μαγειρεύουμε κριθαρότο με μανιτάρια. Τι καλύτερο;

Ο σεφ, Πέτρος Συρίγος, μαγείρεψε το πιο λαχταριστό κριθαρότο με μανιτάρια που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

Σήμερα μαγειρεύουμε κριθαρότο με μανιτάρια. Τι καλύτερο;

Υλικά:

400 γρ. κριθαράκι ψιλό

300 γρ. λευκά μανιτάρια baby

150 γρ. μεγάλα λευκά μανιτάρια για το ζωμό

6 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο (τα 4 κομμένα σε κύβους)

100 ml γλυκό κόκκινο κρασί

5 κ.σ. φρέσκο βούτυρο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. σόγια

3 λευκά κρεμμύδια ψιλοκομμένα

2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες

2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι

1 κύβο ζωμό μανιταριών

150 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

Για να βρεις τα βήματα της συνταγής για το λαχταριστό κριθαρότο μπες στο Fthis.gr.