
Cover photo:@bletka
Υλικά:
2 φύλλα σφολιάτας
ζάχαρη άχνη
1200 ml γάλα
250 γρ. ζάχαρη
1 βανίλια
40 γρ. αλεύρι
40 γρ. κορν φλάουρ
6 κρόκοι αυγών
70 γρ. βούτυρο παγωμένο
30 γρ. κακάο
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Ο σεφ, Πέτρος Συρίγος, έφτιαξε ένα διαφορετικό μιλφέιγ με σοκολάτα που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις
2 φύλλα σφολιάτας
ζάχαρη άχνη
1200 ml γάλα
250 γρ. ζάχαρη
1 βανίλια
40 γρ. αλεύρι
40 γρ. κορν φλάουρ
6 κρόκοι αυγών
70 γρ. βούτυρο παγωμένο
30 γρ. κακάο
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα