
Υλικά:
300 γρ. σπαγγέτι
10 τμχ. μανιτάρια
6 φέτες μπέικον
100 γρ. παρμεζάνα
1 σκ. σκόρδο
250 ml κρέμα γάλακτος
100 ml κρασί
θυμάρι
μαϊντανό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ο σεφ, Πέτρος Συρίγος, ξέρει τη συνταγή για τη καρμπονάρα που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.
300 γρ. σπαγγέτι
10 τμχ. μανιτάρια
6 φέτες μπέικον
100 γρ. παρμεζάνα
1 σκ. σκόρδο
250 ml κρέμα γάλακτος
100 ml κρασί
θυμάρι
μαϊντανό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι