
Cover photo:@petros.syrigos
Υλικά:
1 αφράτο λάχανο 1,5-2 κιλά
700 γρ κιμά (χοιρινό ή μοσχαρίσιο)
3 μέτρια ξερά κρεμμύδια
2 σκ. σκόρδο
1 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
½ κούπα ελαιόλαδο
Ο σεφ, Πέτρος Συρίγος, μας έμαθε τη συνταγή για τους πιο λαχταριστούς λαχανοντολμάδες.
1 αφράτο λάχανο 1,5-2 κιλά
700 γρ κιμά (χοιρινό ή μοσχαρίσιο)
3 μέτρια ξερά κρεμμύδια
2 σκ. σκόρδο
1 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
½ κούπα ελαιόλαδο