Παγωτό φιστίκι με τυρί cottage - και άλλα 3 υλικά

Φουλ πρωτεϊνικό!

Παγωτό φιστίκι με τυρί cottage - και άλλα 3 υλικά istock

Το παγωτό είναι από εκείνες τις απολαύσεις που δύσκολα μπορείς να τους αντισταθείς – και, για να είμαστε ειλικρινείς, γιατί να το κάνεις; Δεν είναι μόνο το δροσερό του άγγιγμα τις ζεστές μέρες, ούτε μόνο οι ατελείωτες γεύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις. 

Είναι και η αίσθηση ευχαρίστησης που σου αφήνει με κάθε κουταλιά. Σε σχέση με άλλα γλυκά, δεν είναι από τα πιο παχυντικά, ειδικά όταν το επιλέγεις με μέτρο και λίγο πιο προσεκτικά. Ένα παγωτό με φυσικά υλικά, χωρίς υπερβολική ζάχαρη ή λιπαρά, μπορεί να χωρέσει εύκολα σε μια ισορροπημένη διατροφή, χωρίς ενοχές και χωρίς να χάνεις τίποτα από τη γεύση. Άσε που πλέον μπορείς να βρεις (ή να φτιάξεις) παγωτά που αποφεύγουν εντελώς τα συντηρητικά και τα πρόσθετα – και να το χαρείς στο έπακρο.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr