Το dip της Sabrina Carpenter θα γίνει ανάρπαστο στα καλέσματα του φθινοπώρου

Με 7 υλικά, χωρίς ψήσιμο και με τη συνοδεία ενός δροσιστικού κοκτέιλ, είναι ό,τι πρέπει για την επόμενή σου μάζωξη με φίλους.

Το dip της Sabrina Carpenter θα γίνει ανάρπαστο στα καλέσματα του φθινοπώρου Dia Dipasupil/FilmMagic/Ideal Image

Η Sabrina Carpenter, η γνωστή τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός, έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της τον τελευταίο χρόνο. Με το πιο πρόσφατο άλμπουμ της (Man’s Best Friend) να βρίσκεται στο επίκεντρο συζητήσεων στα social media σχετικά με το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο, το περιεχόμενο και τα μηνύματα που εκπέμπει, η ίδια δείχνει να απολαμβάνει σε βάθος την καριέρα και τη ζωή της χωρίς να εκφράζει καμία ενόχληση προς το σχολιαστικό κοινό. 

Με το ξεχωριστό χιούμορ της και την ultra feminine αισθητική της, η Sabrina δίνει το παρόν σε συνεντεύξεις με πιο fun εκδοχή, όπως το πρόσφατο μαγειρικό βίντεο στο YouTube κανάλι γνωστού περιοδικού μόδας, στο οποίο μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή της μητέρας της για ένα τυρένιο ντιπ με 7 υλικά, καθώς και το αγαπημένο της κοκτέιλ (Go go juice - είναι τραγούδι στο άλμπουμ της) με τεκίλα ή βότκα, χυμό ανανά, ginger ale και φρέσκο χυμό λάιμ, που, όπως λέει, λάτρευε όσο έφτιαχνε το Man’s Best Friend.

Όσον αφορά, λοιπόν, το ντιπ, η Sabrina δηλώνει πως πρόκειται για ένα "οικογενειακό κειμήλιο", καθώς το έφτιαχνε η μαμά της από όταν ήταν μικρή. Χρειάζονται μόνο επτά απλά υλικά, δεν απαιτείται φούρνος και θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο σε ένα τραπέζι σου.

Τα υλικά είναι τα εξής:

-Ψιλοκομμένα λαχανικά: ντομάτες, κρεμμύδια και πιπεριές χαλαπένιο

-Τριμμένο έντονο τσένταρ

-Φρέσκος χυμός λάιμ

-Φρέσκος κόλιανδρος

-Μαλακό τυρί κρέμα (ζεσταμένο λίγο στο φούρνο μικροκυμάτων για εύκολο ανακάτεμα)

Ανακατεύεις τις ντομάτες, τα κρεμμύδια, τα χαλαπένιο, τον κόλιανδρο, το λάιμ και το τριμμένο τυρί και μετά προσθέτεις το μαλακό τυρί κρέμα. Καθώς τα ανακατεύεις, τα υλικά θα δέσουν μεταξύ τους και θα δημιουργήσουν ένα πλούσιο, κρεμώδες, τυρένιο ντιπ – τέλειο για πατατάκια ή τραγανά λαχανικά.

Μπορείς να το φτιάξεις νωρίτερα και να το φυλάξεις στο ψυγείο μέσα σε δοχείο που κλείνει καλά. Όταν έρθει η ώρα να το σερβίρεις, η Carpenter προτείνει να προσθέσεις φρέσκα φύλλα κόλιανδρου από πάνω για περισσότερη φρεσκάδα.

Διαβάστε Επίσης